Vraag Uw Vrijblijvende Offerte Aan

  Hoe ziet uw favoriete schuifdeur op maat eruit?

  Stel uw loftdeur naar eigen wens samen. Bespaar niet alleen ruimte, maar geef uw woning ook een unieke uitstraling! Wilt u toch eerst wat inspiratie opdoen, neem dan nog een kijkje tussen de foto’s van tevreden klanten. Wie weet staat uw favoriete deur er al tussen.

  De loftdeur wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De levertijd voor een deur op maat gemaakt bedraagt ongeveer 5-10 werkdagen waneer u de deur komt afhalen in Culemborg. Verzending van uw schuifdeur is uiteraard ook mogelijk met een levertijd van ongeveer 10-20 werkdagen. Wanneer ik de deur klaar heb zal ik contact opnemen om een bezorg/afhaalafspraak te maken. Bekijk de huidige levertijd en verzendkosten voor wanneer u een houten schuifdeur op maat besteld.

  Met de keuze uit verschillende diverse deurgrepen en schuifdeurkommen kunt u de deur naar wens samenstellen. Ook is er ruime keuze uit verschillende schuifdeursystemen die voor elke situatie een oplossing kunnen bieden.

  Wanneer u het formulier invult, zit u nergens aan vast en zal ik zo spoedig mogelijk contact opnemen. Samen zullen we dan uw deur door nemen en u ontvangt een scherpe, vrijblijvende offerte.

  Vloergeleider.

  De loftdeuren zijn standaard voorzien van een aluminium profiel in de onderzijde waar de vloergeleider mooi invalt. (De vloergeleider wordt standaard meegeleverd wanneer u een schuifdeursysteem besteld).

  Softclose.

  Een uitbreiding op de verschillende schuifdeursystemen is het softclose systeem. Wanneer u deze set bij uw schuifdeursysteem besteld zal uw deur aan het begin en einde worden opgevangen waardoor hij zacht zal openen en sluiten.

  Houtsoort.

  De loftdeuren worden gemaakt van gedroogd en geschaafd vurenhout met mes en groef verbinding. Dit heeft het grote voordeel ten opzichte van loftdeuren van steigerhout dat er in de loop der tijd geen doorkijk tussen de planken zal ontstaan. De deuren worden aan de achterzijde geschroefd en de schroeven zijn bij een onbehandelde loftdeur zichtbaar.

  Maatbepaling.

  Standaardadvies is de loftdeur minimaal 4 cm breder aan beide kanten indien mogelijk en 4 cm hoger te nemen dan de opening.

  Bij montage aan de wand.
  Deurbreedte: breedte opening + ca. 8 cm
  Deurhoogte: hoogte opening + ca. 4 cm

  Bij montage aan het plafond.
  Deurbreedte: breedte opening + ca. 8 cm
  Deurhoogte: vloer tot plafond – 17 cm

  Dikte: ca. 36 mm

  Schuifdeur, Loftdeur, Barndoor, Meneer Aards, Schuif deur, Barn door, Loft deur, houten deur maatwerk, deur op maat, sliding door, Barnwood, beits zwart wit grijs