Stalen panelen met glas als room divider: Elegant en functioneel

Een stijlvolle en functionele oplossing voor het verdelen van uw ruimte met onze Stalen Panelen als room divider. Deze panelen combineren een modern design met praktische voordelen, waardoor ze perfect zijn voor zowel woningen als kantoren.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Onze Vaste Stalen Panelen zijn vervaardigd uit zwart staal van 1 mm dikte en afgewerkt met een duurzame poedercoating. Deze hoogwaardige afwerking zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk dat jarenlang mooi blijft.

Veiligheid en elegantie

Veiligheid is een topprioriteit bij Meneer Aards. Daarom zijn onze stalen panelen standaard voorzien van 4 mm dik gehard veiligheidsglas. Dit glas biedt niet alleen maximale bescherming, maar ook een heldere en open uitstraling die uw interieur verlicht en verfraait.

Glasopties voor een persoonlijke touch

Om uw vaste stalen panelen perfect af te stemmen op uw smaak en de sfeer van uw ruimte, bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor rookglas of mat glas:

  • Rookglas: Voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan uw ruimte.
  • Mat Glas: Ideaal voor ruimtes waar privacy gewenst is zonder in te boeten aan stijl.

Maatwerk voor Uw interieur

Bij Meneer Aards geloven we in de kracht van maatwerk. Onze vaste stalen panelen zijn verkrijgbaar in diverse vakindelingen, waaronder opties met kickplate. Hierdoor kunt u het paneel kiezen dat het beste past bij de indeling en functionaliteit van uw ruimte.

Levertijd

De stalen panelen worden speciaal voor u op maat gemaakt. De levertijd voor panelen op maat is ongeveer 10/14 weken.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Onze stalen panelen worden geleverd met alles wat u nodig heeft voor een snelle en eenvoudige installatie. Hierdoor kunt u direct genieten van de nieuwe look van uw interieur. Bovendien zijn de panelen eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel drukke huishoudens als commerciële omgevingen.

 

Let op! deze panelen kunnen niet aan onze scharnierdeuren gemonteerd worden (wel los naast stalen taatsdeuren). Het is opzichzelfstaand product.

Wilt u een stalen scharnierdeur combineren met een vast paneel bestel dan:

Stalen scharnierdeuren met vast paneel