STALEN SCHUIFDEUREN

Waarom Kiezen voor Stalen Schuifdeuren?

Ruimtebesparend en Praktisch

Stalen schuifdeuren zijn de ideale oplossing voor ruimtes waar elke vierkante meter telt. In tegenstelling tot traditionele deuren nemen schuifdeuren geen draaicirkel in beslag, wat zorgt voor een efficiëntere indeling van uw ruimte.

Elegante en Industriële Uitstraling

Onze stalen schuifdeuren voegen een moderne en industriële touch toe aan uw interieur. Het strakke ontwerp en de mogelijkheid om met glazen panelen te werken, creëren een ruimtelijk en licht gevoel, perfect voor zowel woningen als kantoren.

Maatwerk voor Perfecte Integratie

Bij Meneer Aards geloven we in maatwerk. Onze stalen schuifdeuren worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw specifieke wensen en de unieke eigenschappen van uw ruimte. Of u nu een standaardmaat of een unieke afmeting nodig heeft, wij bieden de perfecte oplossing.

Duurzaam en Onderhoudsarm

Gemaakt van hoogwaardig staal, zijn onze schuifdeuren uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze niet alleen een esthetische maar ook een praktische keuze zijn voor uw interieur.

Onze Collectie

Onze collectie stalen schuifdeuren biedt een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een deur met een volledig stalen look of een combinatie van staal en glas voor extra lichtinval, wij hebben de juiste deur voor u. Elk ontwerp wordt met precisie en oog voor detail vervaardigd, zodat u verzekerd bent van een product van de hoogste kwaliteit.

 

Vloergeleider

De stalen schuifdeuren zijn standaard voorzien van een gleuf aan onderzijde waar de vloergeleider mooi invalt. (De vloergeleider wordt bovendien meegeleverd met het schuifdeur systeem).

Softclose

Een uitbreiding op de verschillende schuifdeur systemen is het softclose systeem. Na montage aan de achterzijde van de rail  wordt de deur door het systeem opgevangen en zal zacht openen en sluiten.

stalen binnendeuren, stalen schuifdeur op maat, Stalen schuifdeur, 3 vaks, binnendeur staal en glas
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌