STALEN SCHUIFDEUREN OP MAAT

Maatwerk stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur op maat wordt geleverd met bijpassend schuifdeursysteem van 200cm uit een stuk. Wanneer uw deur breder is dan 100cm zal de rail ook langer gemaakt worden zodat de deur volledig open geschoven kan worden.

De schuifdeur komt compleet met handgrepen en bevestigingsmateriaal zodat wanneer de deur in huis is hij gelijk gemonteerd kan worden. De gaten voor het schuifdeursysteem zijn al bovenop de deur voorbereid, waardoor de montage van een schuifdeur eenvoudig is en lukt dit de meeste doe-het-zelfvers zonder problemen. Er is een montagehandleiding beschikbaar die stap voor stap uitlegt hoe je de deur kunt monteren. De deur heeft tevens een sleuf aan de onderzijde voor de meegeleverde vloergeleider.

 • De stalen schuifdeur wordt voor u op maat gemaakt.
 • Diverse modellen met verschillende vakverdelingen.
 • De schuifdeuren hebben een dikte van 35 mm.
 • Het frame van de schuifdeur is gemaakt van zwart gepoedercoat staal.
 • De stalen schuifdeur is voorzien van voorgetapte gaten boven op de schuifdeur t.b.v. de montage van de hangers.
 • Diverse opties schuifdeur systeem met minimaal 2 meter lange rail uit 1 stuk 
 • Handgreep aan de voorzijde en schuifdeurkom aan de achterzijde van de deur.
 • Vloergeleider
 • Inclusief bevestigingsmaterialen
 • Handleiding
Vloergeleider.

De stalen schuifdeuren op maat zijn standaard voorzien van een gleuf aan onderzijde waar de vloergeleider mooi invalt. (De vloergeleider wordt meegeleverd met het schuifdeursysteem).

Softclose.

Een uitbreiding op de stalen schuifdeur is het softclose systeem. Na montage aan de achterzijde van de rail wordt de deur door het systeem opgevangen en zal zacht openen en sluiten.

Stalen schuifdeuren direct leverbaar

Stalen schuifdeuren zijn in de volgende afmetingen uit voorraad leverbaar:

 • 100 x 215
 • 100 x 235
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌