STALEN SCHARNIERDEUREN

 

Maatwerk deuren

Staat de gewenste deur deur niet tussen de standaard deuren? Dan kunt u de deur speciaal voor u op maat laten maken:

Stalen scharnierdeuren met kozijn 

De stalen scharnierdeuren zijn in de standaard afmetingen direct leverbaar zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend. Met het meegeleverde bijpassende kozijn is montage van de deur zelfs vaak goed zelf uit te voeren. Tevens kunnen de stalen deuren voorzien worden van helder glas, melk glas of rookglas en hebben zij een magnetische sluiting of door middel van een deurklink.

Stalen scharnierdeuren 4 vaks, scharnierdeur staal en glas, rechtsdraaiend, linksdraaiend

Levertijd 

De stalen scharnierdeuren in standaard afmetingen zijn uit voorraad leverbaar en op afspraak vaak dezelfde dag nog af te halen.

De levertijd van de stalen deuren in standaard afmetingen bedraagt gemiddeld 5 werkdagen (max 10 indien gewenst). Heeft u de deur met spoed nodig? Neem dan even contact op via whatsapp of mail  aangezien er vaak al eerder een rit in uw regio gepland staat, of maak een afspraak om de deur dezelfde dag nog op te halen.

De levertijd voor maatwerk stalen deuren is ongeveer 10/14 weken.

 

Hoe bepaal je de draairichting van de stalen scharnierdeur?

Hoe weet je de draairichting van de deur? Wanneer je aan de kant van de scharnieren van de deur staat en de scharnieren zitten links? Dan heb je een linksdraaiende deur. Zitten de scharnieren rechts? Dan heb je een rechtsdraaiende deur.

draairichting bepalen binnendeur

UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌