STALEN TAATSDEUREN

De taatsdeur, is een zeer bijzonder deurontwerp die om zijn verticale as draait. Deze stalen deur kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Een taatsdeur draait op twee vaste punten: in het plafond en in de vloer.

MONTAGE

De montage van een taatsdeur is eenvoudig en lukt de meeste doe-het-zelfvers zonder problemen zelf. Er is een montagehandleiding beschikbaar die stap voor stap uitlegt hoe je de deur kunt monteren.

Levertijd en verzendkosten.

De stalen taatsdeuren worden speciaal voor u op maat gemaakt en de levertijd voor maatwerk stalen deuren is slechts 10-14 weken.

De deur kan op afspraak afgehaald worden in Culemborg en de kosten voor het laten bezorgen van uw deur binnen Nederland bedragen €45,- (Wadden eilanden uitgezonderd).

MAATWIJZER TAATSDEUR

Deurbreedte 

De deurbreedte is openingsmaat -13mm.

Voorbeeld: voor een opening van 833mm bestel je een deur van 820mm

Deurhoogte 

De deurhoogte is openingsmaat -18mm. 

Voorbeeld: voor een opening van 2133mm hoog bestel je een deur van 2115mm 

Boren bovenkant opening 

Het is nodig om een gat met een diameter van 20mm te boren aan de bovenkant van de opening. 

Boren vloer

Het is nodig om een gat met een diameter van 8mm en een diepte van 40mm te boren in de vloer. Let dus extra op indien je vloerverwarming hebt.

stalen taatsdeur, glazen taatsdeur, stalen deur, taatsdeur, stalen binnendeur
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌