Standaard advies is om 4 cm bij de hoogte van de opening op te tellen voor een mooie overlapping.
Standaard advies is om 8 cm bij de breedte van de opening op te tellen voor een mooie overlapping.
Wanneer u wilt dat de deuren voor elkaar langs kunnen schuiven kiest u voor een schuifdeur systeem met dubbele rail. Standaard zit hier materiaal bij voor 2 deuren.
Wanneer u het schuifdeursysteem aan het plafond wilt monteren kiest u voor extra plafondbeugels. De uiteindelijke hoogte van de deur is plafond tot vloer gemeten -17cm voor het bevestigen van het systeem.
Wanneer u meerder deuren op 1 rail wilt hangen heeft u een extra deurpakket nodig.
0,00 €
Wanneer u geen verdere vragen/opmerkingen heeft kunt u de deur direct bestellen en ontvangt u de factuur per mail.
(Bij direct bestellen)
(Bij direct bestellen)
(Bij direct bestellen)
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌