LEVERTIJD 

STALEN DEUREN IN STANDAARD AFMETING 

De levertijd van de stalen deuren in standaard afmetingen bedraagt gemiddeld 5 werkdagen (max 10 indien gewenst). Heeft u de deur met spoed nodig? Neem dan even contact op via whatsapp of mail  aangezien er vaak al eerder een rit in uw regio gepland staat, of maak een afspraak om de deur dezelfde dag nog op te halen.

STALEN DEUREN MAATWERK

De verzendtijd voor stalen maatwerk deuren bedraagt ongeveer 14 weken.

HOUTEN DEUREN

De levertijd op maatwerk houten loftdeuren bedraagt ongeveer 20 werkdagen.

VERZENDKOSTEN

Bezorging heeft een vast tarief van €45,-  door heel Nederland (Wadden eilanden uitgezonderd).

Bezorging van de deuren wordt door Meneer Aards zelf gedaan. 

AFHALEN OP AFSPRAAK

STALEN DEUREN

U kunt er voor kiezen de bestelling zelf af te halen in Culemborg. Voor stalen deuren geldt dat dit indien voorradig vaak nog dezelfde dag kan. 

HOUTEN DEUREN 

Houten loftdeuren staan binnen 20 werkdagen klaar om af te halen. 

U zult een bericht ontvangen wanneer de bestelling klaar staat voor u en in overleg zal er een afhaalmoment worden afgesproken. 

Het ophalen van de bestelling kan alleen op afspraak op onderstaand adres:

Rietveldseweg 29

4107LJ Culemborg

UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌