HOUTEN LOFTDEUR

loftdeur, schuifdeur, barndoor
 Een houten loftdeur wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De levertijd voor een deur op maat gemaakt bedraagt ongeveer 5-10 werkdagen wanneer u de deur komt afhalen in Culemborg. Verzending van uw schuifdeur is uiteraard ook mogelijk met een levertijd van ongeveer 10-20 werkdagen. Wanneer ik de deur klaar heb zal ik contact opnemen om een bezorg/afhaalafspraak te maken. Bekijk de huidige levertijd en verzendkosten voor wanneer u een houten schuifdeur op maat besteld.

Met de keuze uit verschillende diverse deurgrepen en schuifdeurkommen kunt u de deur naar wens samenstellen.

Schuifdeursysteem.

De houten loftdeur wordt standaard geleverd zonder schuifsysteem aangezien deze voor elke situatie uniek is. Kies hier voor u het geschikte schuifdeursysteem. Voor de lengte van de rail houdt u 2x de breedte van de deur aan.

Vloergeleider.

De houten loftdeur is standaard voorzien van een aluminium profiel in de onderzijde waar de vloergeleider mooi invalt. (De vloergeleider wordt meegeleverd wanneer u een schuifdeursysteem besteld).

Softclose.

Een uitbreiding op de verschillende schuifdeursystemen is het softclose systeem. Wanneer u deze set bij uw schuifdeursysteem besteld zal uw deur aan het begin en einde worden opgevangen waardoor hij zacht zal openen en sluiten.

Houtsoort.

De houten loftdeuren worden gemaakt van gedroogd en geschaafd vurenhout met mes en groef verbinding. Dit heeft het grote voordeel ten opzichte van loftdeuren van steigerhout dat er in de loop der tijd geen doorkijk tussen de planken zal ontstaan. De deuren zijn aan de achterzijde geschroefd en de schroeven zijn bij een onbehandelde loftdeur zichtbaar.

Andere maatvoering.

Staat uw gewenste houten loftdeur niet tussen de mogelijkheden? Dan kunt u via de vrijblijvende offerte toch uw wensen doorgeven en zal ik meestal dezelfde dag nog contact opnemen om uw deur door te nemen.

Maatbepaling.

Standaardadvies is om de loftdeur minimaal 4 cm aan beide kanten breder te maken dan de opening waar hij voor komt te hangen. Ook voor de overlapping aan de bovenzijde wordt ongeveer 4 cm extra aangeraden.

BIJ MONTAGE AAN DE WAND.

Deurbreedte: breedte opening + ca. 8 cm
Deurhoogte: hoogte opening + ca. 4 cm

BIJ MONTAGE AAN HET PLAFOND.
Deurbreedte: breedte opening + ca. 8 cm
Deurhoogte: vloer tot plafond – 17 cm

DIKTE EN GEWICHT.
Dikte: ca. 36 mm
Gewicht: ca. 30 kg
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌