HOUTEN LOFTDEUR

loftdeur, schuifdeur, barndoor
 Een houten loftdeur wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De levertijd voor een deur op maat gemaakt bedraagt ongeveer 5-10 werkdagen wanneer u de deur komt afhalen in Culemborg. Verzending van uw schuifdeur is uiteraard ook mogelijk met een levertijd van ongeveer 10-20 werkdagen. Wanneer ik de deur klaar heb zal ik contact opnemen om een bezorg/afhaalafspraak te maken. Bekijk de huidige levertijd en verzendkosten voor wanneer u een houten schuifdeur op maat besteld.

Met de keuze uit verschillende diverse deurgrepen en schuifdeurkommen kunt u de deur naar wens samenstellen.

Schuifdeursysteem.

De houten loftdeur wordt standaard geleverd zonder schuifsysteem aangezien deze voor elke situatie uniek is. Kies hier voor u het geschikte schuifdeursysteem. Voor de lengte van de rail houdt u 2x de breedte van de deur aan.

Vloergeleider.

De houten loftdeur is standaard voorzien van een aluminium profiel in de onderzijde waar de vloergeleider mooi invalt. (De vloergeleider wordt meegeleverd wanneer u een schuifdeursysteem besteld).

Softclose.

Een uitbreiding op de verschillende schuifdeursystemen is het softclose systeem. Wanneer u deze set bij uw schuifdeursysteem besteld zal uw deur aan het begin en einde worden opgevangen waardoor hij zacht zal openen en sluiten.

Houtsoort.

De houten loftdeuren worden gemaakt van gedroogd en geschaafd vurenhout met mes en groef verbinding. Dit heeft het grote voordeel ten opzichte van loftdeuren van steigerhout dat er in de loop der tijd geen doorkijk tussen de planken zal ontstaan. De deuren zijn aan de achterzijde geschroefd en de schroeven zijn bij een onbehandelde loftdeur zichtbaar.

Andere maatvoering.

Staat uw gewenste houten loftdeur niet tussen de mogelijkheden? Dan kunt u via de vrijblijvende offerte toch uw wensen doorgeven en zal ik meestal dezelfde dag nog contact opnemen om uw deur door te nemen.

Maatbepaling.

Standaardadvies is om de loftdeur minimaal 4 cm aan beide kanten breder te maken dan de opening waar hij voor komt te hangen. Ook voor de overlapping aan de bovenzijde wordt ongeveer 4 cm extra aangeraden.

BIJ MONTAGE AAN DE WAND.

Deurbreedte: breedte opening + ca. 8 cm
Deurhoogte: hoogte opening + ca. 4 cm

BIJ MONTAGE AAN HET PLAFOND.
Deurbreedte: breedte opening + ca. 8 cm
Deurhoogte: vloer tot plafond – 17 cm

DIKTE EN GEWICHT.
Dikte: ca. 36 mm
Gewicht: ca. 30 kg