Direct leverbare stalen taatsdeuren

Direct leverbare stalen taatsdeuren

De taatsdeur, is een zeer bijzonder deurontwerp die om zijn verticale as draait. Deze stalen deur kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Een taatsdeur draait op twee vaste punten: in het plafond en in de vloer.

MONTAGE

De montage van een taatsdeur is eenvoudig en lukt de meeste doe-het-zelfvers zonder problemen zelf. Er is een montagehandleiding beschikbaar die stap voor stap uitlegt hoe je de deur kunt monteren.

 

MAATVOERING

Let op: Deze maatwijzer geldt enkel voor de taatsdeuren die in standaard maten worden geleverd.

De deurbreedte is openingsmaat minus 13mm.

De deurhoogte is openingsmaat minus 18mm.

Het is nodig om een gat met een diameter van 20mm te boren aan de bovenkant van de opening.

Het is nodig om 2 gaten met een diameter van 8mm en een diepte van 40mm te boren in de vloer. Let dus extra op indien je vloerverwarming hebt.

 

Specificaties.
  •  De stalen taatsdeuren zijn voorzien van gehard veiligheidsglas
  •  Het frame van de taatsdeur is gemaakt van zwart gepoedercoat staal
  •  De deur is voorzien van voorgetapte gaten voor de meegeleverde deurgreep.
  • Dubbelzijdige deurgreep.
  • Profielmaat 32x32mm
  • Taatsscharnier: mechanisch, niet verstelbaar
  • Bevestigingsmaterialen
  • Handleiding
 
Levertijd.

Uit voorraad leverbaar

 
HANDLEIDING

handleiding taatsdeur standaard afmeting.

 

 
Dubbele stalen scharnierdeur, dubbele stalen binnendeur, Dubbele stalen deur met kozijn, dubbele stalen scharnierdeur 4 vaks helder glas
stalen deur 4 vaks rookglas,binnendeur, stalen deur, meneer aards, deur Culemborg, deur Utrecht, stalen deur op maat, metalen deur, moderne deur, industriele deur, stalen binnendeur, stalen deur melkglas, stalen deur helder glas, stalen deur rookglas, stalen taatsdeur, taatsdeur
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌