Direct leverbare stalen scharnierdeuren

 

Direct leverbare stalen scharnierdeuren

De stalen deuren zijn in de standaard maten zijn uit voorraad leverbaar, zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend. De deuren kunnen bovendien voorzien worden van helder glas, melk glas of rookglas en zijn voorzien van een magnetische sluiting en een moderne handgreep.

Standaard afmetingen
 • 83 x 201,5 LET OP! Afmetingen inclusief kozijn zijn 89,6 x 205,8
 • 83 x 211,5 LET OP! Afmetingen inclusief kozijn zijn 89,6 x 215,8 
 • 93 x 211,5 LET OP! Afmetingen inclusief kozijn zijn 99,6 x 215,8 
 • 93 x 231,5 LET OP! Afmetingen inclusief kozijn zijn 99,6 x 235,8
 
Levertijd en verzendkosten

Direct leverbare stalen scharnierdeuren in standaard afmetingen zijn vaak nog dezelfde dag nog af te halen. Wilt u de deur laten verzenden, dan is de bezorging mogelijk in overleg (mogelijk binnen 10 werkdagen). Bezorging heeft een vast tarief van 45,-  door heel Nederland (Wadden eilanden uitgezonderd).

De stalen deuren worden bovendien compleet met bijpassend kozijn geleverd. Met als resultaat een prachtige strakke uitstraling van jouw stalen deur. De gaten voor de deurgreep zijn al op de deur voorbereid, waardoor het monteren een fluitje van een cent is.

Specificaties
 • De deuren zijn voorzien van gehard veiligheidsglas
 • De Scharnierdeur is 35mm dik
 • Het frame van de stalen binnendeur is gemaakt van zwart gepoedercoat staal
 • De Stalen Scharnierdeur is voorzien van voorgetapte gaten voor de meegeleverde deurgreep.
 • 2 Deurgrepen
 • Stalen kozijn
 • Handleiding
 • Inclusief bevestigingsmaterialen
Heb ik een linksdraaiende of rechtsdraaiende deur?

Hoe weet je de draairichting van de deur? Wanneer je aan de kant van de scharnieren van de deur staat en de scharnieren zitten links? Dan heb je een linksdraaiende deur, maar sta je op dezelfde manier voor de deur en zitten de scharnieren rechts? Dan heb je een rechtsdraaiende deur.

draairichting bepalen binnendeur
Maatwerk

Heeft u afwijkende afmetingen nodig? Dan bestelt u eenvoudig een maatwerk deur. Daarnaast heeft u ruime keuze uit diverse modellen en uitvoeringen zoals bijvoorbeeld: dubbele scharnierdeuren of een scharnierdeur met vast paneel.

Inmeetservice

Bent u er niet helemaal zeker van of u de juiste maten doorgeeft en wilt u dus graag dat het door een professional ingemeten wordt? Dan kunt u bijvoorbeeld via de Gamma, Karwei of een andere bouwmarkt eenvoudig een inmeetservice bestellen. Meneer Aards biedt helaas geen inmeetservice en staat ook volledig los van een eventuele bestelde dienst.

Onderstaand de link op dit bijvoorbeeld via de Gamma of Karwei te bestellen:

Inmeetservice binnendeuren Gamma

Inmeetservice binnendeuren Karwei

 
 
UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌