MAATWERK DEUREN

Binnendeuren op Maat: Voor Een Unieke Touch in Jouw Stijl

Ongetwijfeld passen deze deuren perfect bij wat jij in gedachten hebt voor in jouw ruimte. Kies voor binnendeuren op maat bij Meneer Aards en geef jouw huis die persoonlijke, unieke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help je graag verder!

stalen scharnierdeur, stalen binnendeur, stalen deur met kozijn, meneer aards, metalen deur, moderne deur, industriele deur, stalen deur helder glas, stalen deur met magneetsluiting

Stalen Scharnierdeuren:

Stevig en toch stijlvol? Dat zijn onze stalen scharnierdeuren. Ze gaan lang mee, zien er tijdloos uit en geven elke kamer net dat beetje extra.

Enkele stalen scharnierdeuren

Dubbele stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeur met vast paneel

stalen taatsdeur, glazen taatsdeur, stalen deur, taatsdeur, stalen binnendeur

Stalen Taatsdeuren:

Voor een vleugje moderne luxe hebben we onze stalen taatsdeuren. Door hun unieke draai-effect worden ze een echte eyecatcher én zorgen ze voor een soepele doorgang tussen ruimtes.

 

Enkele stalen taatsdeuren

Dubbele stalen taatsdeuren

Stalen Schuifdeuren:

Heb je ruimte nodig, maar wil je niet inleveren op stijl? De stalen schuifdeuren zijn voor  jou de oplossing. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook superhandig in ruimtes waar je wat extra bewegingsvrijheid wilt behouden.

Enkele stalen schuifdeuren

Dubbele stalen schuifdeuren

Schuifdeur, Loftdeur, Barndoor, Meneer Aards, Schuif deur, Barn door, Loft deur, houten deur maatwerk, deur op maat, zwart

Houten Loftdeuren:

Met de houten loftdeuren breng je meteen sfeer in huis. Gemaakt van topkwaliteit hout, geven ze elke kamer die warme, authentieke touch. Ze mixen moeiteloos met zowel moderne als wat meer klassieke interieurs.

UITSTEKEND
96 recensies op
Lisette Bogaerts
Lisette Bogaerts
Prachtige loftdeur, precies volgens wens, snelle prettige communicatie en kwalitatief
John De Groot
John De Groot
Een zwart stalen deur besteld. Vanaf moment 1 duidelijk en zonder verborgen kosten welke erbij komen. Bezorging goed en en in overleg. Eigenaar is betrokken en goed te contacten via alle mogelijke manieren. Top bedrijf!!
Bastion Baselaar
Bastion Baselaar
Als je het over TOP service hebt dan heb je het over meneer Aards. Zaterdagochtend langs gereden, gelukkig troffen we hem aan. De keuze gemaakt en zelfde dag aan huis gebracht. Kwaliteit en lekker snel.
Roos Holwerda
Roos Holwerda
Wij hebben een deur besteld bij Meneer Aards voor in onze verbouwde B&B kamer. Het is een solide deur, die geleverd kan worden met een rails met softclose. Wij hebben ervoor gekozen de deur zelf te schilderen, maar dit kan ook gedaan worden. Op afspraak werd de deur keurig bezorgd en omdat een ander tijdstip beter uitkwam, werd er met de tijd wat geschoven. Top service en erg blij met de deur!
Martin Teeuwisse
Martin Teeuwisse
Super mooie deur voor ons gemaakt,ook het contact en de aflevering van de deur was erg aangenaam. Ik zal Mr Aards zeer zeker aanbevelen als u op zoek bent naar een mooie handgemaakte deur !!
Roxane G
Roxane G
Snel bezorgd. Goede kwaliteit van schuifdeur. Attent voor klanten . Dank jullie voor goede service ! Tevreden !👌👌